Rádi touto cestou poděkovali MŠ a ZŠ Nedvědice, za úžasný sobotní program na II. Adventních trzích pod Pernštejnem. Dětem i celému učitelskému sboru děkujeme za jejich čas, nápad a hlavně odhodlanost s jakou do programu šli. Diváků bylo spousta a díky Vám letos bude SkasaN předávat z dobrovolného vstupného peněžitý dar a to pro ZŠ Nedvědice 5000,- Kč a pro MŠ Nedvědice také 5000,- Kč. Věříme, že tímto opět uděláme radost hlavně dětem, kterým jistě škola a školka pořídí něco pro radost. V sobotu také mnoho z Vás využilo jízdu kočárem, dílničky, minikino, malování na obličej a den jsme zakončili hromadným vypouštěním lampiónů štěstí. První den trhů se velmi vydařil.

 

Neděle patřila hlavně historickému parnímu vlaku. Jsme rádi, že se nám nakonec vše podařilo a mohli jsme našim příznivcům nabídnout tento krásný zážitek. Věříme, že se Vám jízda, nebo i jen prohlídka vlaku líbila. Všichni se mohli v Nedvědici také svézt Vláček Pernštejn – turistický, který zavezl návštěvníky na hrad Pernštej. Program na pódiu odstartovala kapela z Tišnova Faltaband a díky patří i dětem z MŠ Doubravník za krásné vystoupení. Pan Jaroslav Němec jako super jedlík opět obhájil své prvenství z Velikonočních trhů, kde byl také vítězem a úžasný pěvecký sbor DPS Labyrint se postaral o navození vánoční atmosféry.

Za celý tým SkasaN děkujeme všem co se na trzích podíleli, pomáhali a účinkovali. Je Vás mnoho, tak nebudeme vypisovat jednotlivce, ale rádi bychom poděkovali městysi Nedvědice za podporu, Hasičům z Nedvědice za pomoc, noční hlídání areálu a zajištění technické pomoci u parního vlaku. Skvělému panu FotoPavlik za účast po celý víkend, kde si mohli návštěvníci ve fotokoutku nechat udělat super vánoční foto. V neposlední řadě, ale také těm co se starali o to, aby nikdo neměl hlad ani žízeň. V sokolovně v kuchyni se o Vás starali SkasaN holky se svými úžasnými pralinkami, dezerty a nápoji. Venku to byl Šťastný a veselý bar se super nabídkou nápojů, který Vám byl k dispozici do pozdních večerních hodin a o jídlo se postaral tým Občerstvení a párty servis z Pernštejnského podhradí, kde si své také našel snad každý…. i když TOP byl jednoznačně Pernštejnský gyros, ale i zabijačkou takřka nikdo nepohrdnul. A jako specialitu si pro Vás rybáři 1.RK Nedvědice připravili stánek s bohatou nabídkou občerstvení a plnou udírnou ryb, které pro Vás členové rybářského klubu nachystali na místním rybníku nebo také na soustředění v norském Snillfjoru. Děkujeme i všem stánkařům za jejich účast, opět na poslední chvíli takřka 30% přihlášených nepřijelo, ale i tak si myslíme, že trhy byly vydařené.